RE-use, RE-duce, RE-cycle sau ecologie cu forta...



Senatul a adoptat un proiect care modifica si completeaza legea privind manipularea cadavrelor umane.

Facultatile plangeau dupa faptul ca studentii nu mai aveau material didactico- stiintific in timp ce firmele de inmormantari primeau bani buni din bugetele primariilor pentru inmormantarea cadavrelor nerevendicate

Si cum intr-o societate avansata ca a noastra principiile ecologice REuse, REduce,REcycle sunt la putere, legea tocmai adoptata si votata se incadreaza numai bine stilului nostru de viata.
Ar fi excelent sa fim totusi mai eficienti si sa re-utilizam trupurile celor morti si pe bucati.  Un cristalin, un rinichi, o bucata de femur, o proteza dentara ar fi numai bune de refolosit si de revandut. Dintii si ochii am putea sa–i slefuim frumos si sa facem ceva margele. Matele am putea sa le trimitem la crescatoriile de peste pentru ca am putea dezvolta puternic sectorul piscicol. Carnea analizata si care nu le mai trebuie studentilor pentru studiu ar putea fi data la animale ca sa poata fi ingrasate. Ar fi bine sa-i ingropam goi si fara bijuterii pentru ca tot ce le prisoseste poate fi refolosit.
Si daca omul are par suficient inainte de a fi ingropat ar fi bine sa fie tuns chilug, pentru ca am putea din parul lor sa fabricam papusi cu par uman iar grasimea s-o topim inainte si sa facem sapun sau rujuri.
Si pentru ca industria asta va deveni foarte avansata va cere resurse noi si am putea trece in curand si la celelalte cadavre...Apropos, oasele din mausoleele eroilor au fost revendicate de cineva?

Degeaba tipa Europa ca noi nu reciclam suficient... Dintre toate țările europene, România reciclează numai 1% din întregul volum de deșeuri pe care le produce, restul fiind aruncate la groapa de gunoi.


E o blasfemie ! :) .Am ajuns ca noi, romanii sa fim atat de ecologisti si de pragmatici incat am ajuns sa reutilizam la maxim tot ceea ce nu ne mai foloseste sau nu mai are valoare la un moment dat. RE-aducem fotbalisti expirati, RE-copiem melodii invechite, RE-alegem primari obositi “e-Vanghelizati” de acum., RE-inghitim aceleasi minciuni obosite...

RE-utilizam si RE-aducem la putere aceeasi oameni si aceleasi partide care ne-au condus in ultimii 50 de ani si care au aruncat Romania in haos. RE-punem in functii babane aceeasi hoti, de asta data “RE-calificati “in meseria furtului dar in partide diferite, RE-denumite altfel tocmai ca sa ne placa din nou ochilor.

Sandu l-a RE-adus pe Piti la nationala. Noi l-am re-ales pe Basescu presedinte sau pe Oprescu primar desi am vazut ce-au realizat cat au fost pe functii. Basescu a RE-folosit-o pe Udrea promovand-o ministru si l-a RE-denumit pe Lazaroiu consilier al presedintelui dupa ce-i daduse acestuia mai intai un sut in fund. 
Premierul Ponta si Ioan Mang , fosta propunere de ministru al invatamantului, acuzati de opozitie de plagiat doar au folosit in lucrarile lor stiintifice acelasi principii - RE-use & Recycle.

Propun sa facem o schimbare in România si sa ne redenumim tara in RE-mânia.




Comentarii